Fii partener Team33Cluj in 2015!..............Echipa in 2015..............Fii partener Team33Cluj in 2015!
Pagini: [1] 2 3   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Etapa 1: RoSBK:Serres, 16-18 aprilie 2010  (Citit de 14206 ori)
admin
Administrator
Full Member
*****
Mesaje: 131


Vezi Profilul
« : Martie 01, 2010, 05:01:44 »

  Topic despre prima etapa RoSBK de anul acesta, etapa asteptata de toata lumea. Hai cu ganduri, targeturi, poze, discutii, orice
Memorat
sfantu
Full Member
***
Mesaje: 176


Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 01, 2010, 05:49:31 »

Va intreb in primul rand pe voi, Bitza, Turok si Zoli (deci cei care ati mai fost la Serres) daca va mai amintiti primul timp obtinut pe acest circuit - numai din curiozitate... Si care a fost cel mai bun timp scos in 2007, 2008 respectiv in 2009?
« Ultima modificare: Martie 01, 2010, 05:56:23 de către sfantu » Memorat
zoli33
Hero Member
*****
Mesaje: 2034



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 01, 2010, 06:03:55 »

 Eu am fost prima data la Serres in 2007, unde la cursa de debutanti am catigat cursa cu 1:32 best lap. In antrenamente faceam aprox 1 sec in plus.  Asta cu R1. Apoi in 2008 alergam la avansati cu Suzuki si faceam 1:29 aproximativ. Acum fac 1:25 si sper sa scad la 1:24 in cursa.

 Amintiri frumoase de la Serres, sper sa merg la fel de bine si in 2010 . Abia astept sa-i vad si pe Bita, Dan si Dragos , ca de mult nu ne-am vazut  Wink
Memorat

Go Team33 Cluj !
Bitza_chinezu
Sr. Member
****
Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 01, 2010, 07:09:22 »

Si eu prima data am fost la serres in Martie 2007 unde am participat la cursele pt debutanti. Cred ca am terminat pe 7-8? Daca imi aduc bine aminte. In 2008 nu am mers cu motorul, am revenit pe Serres in Martie 2009. Timpi / evolutia mea la serres o puteti gasi mai jos:

2007-Martie: 1:40 (1:39 best lap in cursa)
2009-Martie: 1:35
2009-Mai:     1:28
2009-Oct:     1:25

Si eu ca zoli sper sa merg la fel de bine ca in 2009 si sa-mi imbunatatesc timpul. Sper la un 1:24.

Acum despre prima etapa:D.. ah prima etapa Smiley e ca si prima zi de scoala dupa o lunga vacant de vara. Pe majoritatea nu i-am mai vazut de 6-7 luni - e poate cea mai emotionala zi din sezon. Multe s-au scimbat, unii sau ingrasat, alti au slabit, unii au motoare noi, altii si-au upgradat motoarele (hehe), unii nu mai vin si pe langa asta sunt multe fete noi (fete=fetze, dar da.. unii o sa apara si cu fete noi Cheesy) multe lucruri noi, culori noi, uniforme noi, logo-uri noi, piese aftermarket noi, si ambitii pe masura.

cel mai frumos cred ca o sa fie la finele primei zile de antrenament cand vineri pe la 7 o sa ne strangem aproape toti la pescarie Cheesy (pot sa pun pariu de acum.. de pe 1-martie). In cursul zilei nu avem asa mult timp la dispozitie sa socializam caci suntem ocupati cu descarcatul, datul pe circuit, schimbat pneuri, reglat suspensii si dat cu parerea 

ce sa mai zic... abea astept Cool
Memorat
victor
Global Moderator
Hero Member
*****
Mesaje: 1617



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 01, 2010, 09:08:28 »

eu sincer nu am timp pe Serres, dar sper sa fac macar 1:35-1:36...

Cat despre prima zi "de scoala", sa speram ca o sa ne vedem cu totii acolo si ca o sa socializam, chiar si numa' la pescarie

Pana atunci mai avem de rezolvat un eveniment in viata Team33: prezentarea echipei.
Memorat

Team33Cluj racing team manager
Multumesc Banca Transilvania, archdesign, COC Motors, Yume si DoppelHerz
Turok
Full Member
***
Mesaje: 249


Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 01, 2010, 10:56:53 »

2007 - 1:35
2008 - 1:28
2009 - 1:26

ar fi bine sa mergem mai tare Smiley Smiley Smiley
Memorat
zoli33
Hero Member
*****
Mesaje: 2034



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 06, 2010, 06:04:11 »

 program provizoriu Serres:

 Clasificare clase: sub 1:29 1000 ; sub 1:31  600 ; sub 1:39 b ; peste 1;39 c
 vineri:

 Friday - Vineri
ab 08:00 Registration classes: 1000,600,b,c

08:40 Briefing 5 min
09:00 - 09:20 c free practice 20 min
09:20 - 09:40 600 free practice 20 min
09:40 - 10:00 b free practice 20 min
10:00 - 10:20 1000 free practice 20 min
10:20 - 10:40 c free practice 20 min
10:40 11:00 600 free practice 20 min
11:00 - 11:20 b free practice 20 min
11:20 - 11:40 1000 free practice 20 min
11:40 - 12:00 c free practice 20 min
12:00 - 12:20 600 free practice 20 min
12:20 - 12:40 b free practice 20 min
12:40 - 13:00 1000 free practice 20 min

13:00 - 14:00 Lunch break
14:00 - 14:20 c free practice 20 min
14:20 - 14:40 600 free practice 20 min
14:40 - 15:00 b free practice 20 min
15:00 - 15:20 1000 free practice 20 min
15:20 - 15:40 c free practice 20 min
15:40 - 16:00 600 free practice 20 min
16:00 - 16:20 b free practice 20 min
16:20 - 16:40 1000 free practice 20 min
16:40 - 17:10 c,b free practice 30 min
17:10 - 18:00 600 , 1000 free practice 50 min
 
Saturday - Sambata
ab 08:00 Registrations classes: 1000,600,b,c
08:40 Briefing 5 min
09:00 - 09:20 c free practice 20 min
09:20 - 09:40 600 free practice 20 min
09:40 - 10:00 b free practice 20 min
10:00 - 10:20 1000 free practice 20 min
10:20 - 10:40 c free practice 20 min
10:40 - 11:10 600 Qualification1 30 min
11:10 - 11:30 b free practice 20 min
11:30 - 12:00 1000 Qualification1 30 min
12:00 - 12:20 c free practice 20 min
12:20 - 12:50 600 Qualification2 30 min
12:50 - 13:10 b free practice 20 min
13:10 - 14:10 Lunch break
14:10 - 14:40 1000 Qualification2 30 min
14:40 - 15:00 c free practice 20 min
15:00 - 15:40 600 Qualification3 40 min
15:40 -16:00 b free practice 20 min
16:00 - 16:40 1000 Qualification3 40 min
16:40 - 17:00 c free practice 20 min
17:00 - 17:30 b free practice 30 min
17:30 - 18:00 b,c free practice 30 min


 Duminica:

 9-9:20 : c free practice
 9:20-9:40 : 600 warm up
 9:40- 10 : b warm up
 10 - 10:20 : 1000 warm up
 10:20 -10: 40 : c free practice
 10:45- 11: 20  : 600 race (16 laps)
 11:35 - 12:20 : 1000 race (18 laps)
 12:25 - 13  : b race (1000+600)  12 laps
 
 15 - 15:15  : prize giving ceremony
 15:20- 15:40 : c free practice
 15:40 - 16 : b free practice
 16 - 16:30 : c free practice
 16:30 - 17 : b free practice
 17 - 17:30  : c free practice



Memorat

Go Team33 Cluj !
victor
Global Moderator
Hero Member
*****
Mesaje: 1617



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 06, 2010, 11:54:52 »

deci 2 seturi de gume se duc clar... Eu sper sa ma incadrez la clasa b.
Memorat

Team33Cluj racing team manager
Multumesc Banca Transilvania, archdesign, COC Motors, Yume si DoppelHerz
crisvsv
Newbie
*
Mesaje: 4


Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Aprilie 04, 2010, 09:34:02 »

Haha...2007 cu sp125 1:49, cu 954 1:45 (cursa)
2008..1:36 antrenamente 
2009 1:33 zx10 (cursa), 125sp 1:38 (cursa)

Anu asta vreau sa mai scad nitel..mers  tot asa, safe...
Memorat
victor
Global Moderator
Hero Member
*****
Mesaje: 1617



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Aprilie 10, 2010, 11:23:07 »

s-ar putea ca la Serres sa fie mai putin primitoare atmosfera meteo... Vineri se anunta ploaie toata ziua si max 14 gr. Sambata si duminica va fi mai bine, fara ploaie si cu max 17 gr. Oare e nevoie sa ne gandim la gume de ploaie?
Memorat

Team33Cluj racing team manager
Multumesc Banca Transilvania, archdesign, COC Motors, Yume si DoppelHerz
Bitza_chinezu
Sr. Member
****
Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Aprilie 10, 2010, 11:40:41 »

noi tot timpu caram ploi dupa noi..
Memorat
zoli33
Hero Member
*****
Mesaje: 2034



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Aprilie 12, 2010, 09:02:23 »

 Eu sper sa nu ploua aici si la Hungaroring, in rest sa ploua la fiecare etapa  Grin . In caz de ploaie il conving pe careva dintre Bita, Dan sau Victor ca este extrem de periculos pe apa si le imprumut(le accept cadou) cauciucurile de ploaie  Grin

  Incet incet pornim la drum, suntem pregatiti in mare parte . Maine suntem invitati la emisiunea de la NCN, dupa care ne mai odihnim cateva ore si plecam (adica Victor,Dragos si eu) . Dimineata ne intalnim la Giurgiu cu Dan si Dragos P, de unde mergem impreuna. La Sofia il luam de la aeroport pe Bita si in cateva ore ajungem la Serres.
 
  Pe acest topic vom incerca sa va punem zilnic rezultate, impresii, chiar poze.
Memorat

Go Team33 Cluj !
victor
Global Moderator
Hero Member
*****
Mesaje: 1617



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Aprilie 13, 2010, 09:53:00 »

eu am sa ma sacrific totusi si am incerc sa vad cum e pe ploaie...  Wink Grin

Asa este, maine plecam si deja nu mai am rabdare... Sper sa decurga totul conform planului cu plecatu si sa nu uitam chestii esentiale acasa. Mai ales Zoli... Grin
Memorat

Team33Cluj racing team manager
Multumesc Banca Transilvania, archdesign, COC Motors, Yume si DoppelHerz
Bitza_chinezu
Sr. Member
****
Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Aprilie 13, 2010, 01:33:54 »

Victor mai de graba ai grija sa ajunga zoli cu ce a plecat de acasa la circuit Cheesy stie el de ce Cheesy
Memorat
Bitza_chinezu
Sr. Member
****
Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Aprilie 13, 2010, 01:34:32 »

a si sa nu uitati Pit Boardul ca va pun pasta de dinti pe clanta! Smiley
Memorat
Pagini: [1] 2 3   In sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul: